Det inderst inde

Sæsonens forførende lingeri

Det inderst inde, det forførende og sensuelle lingeri, som bæres under hverdags- eller festlooket, har altid været en vigtig del af påklædningen.

Lige siden 1500 tallets jernkorset, hvis oprindelige formål var at rette ryggens holdning, men hurtigt blev en integreret del af datidens forfængelighed blandt det bedre borgerskab, da det dengang signalerede dannelse at have en ret og pæn kropsholdning. Og 1800 tallets victorianske korset, hvor forfængeligheden, datidens kvinde ideal (timeglasfiguren) og mode var en mere dominerende faktor – til vor tids synlige, farverige og/eller mønstrede bandeau bh’er fra, som prægede modebilledet i den forrige sæson og denne sæsons mere klassiske og sensuelle modstykke.

I denne sæson er der også fokus på det vi bære inderst inde. Nu skal det inderst inde bare være sensuelt, klassisk, romantisk og gerne med blonder.

Og er i modsætning til 1800 tallets victorianske korset hverken gemt væk under resten af påklædningen eller skabt til at få kjolen til at sidde korrekt, give kroppen den rette holdning eller skabe den velkendte timeglas figur.

Denne sæsons lingeri må derimod gerne være synligt – minimalistisk forstand. Enten under resten af påklædningen eller bare med en synligt blonder kant også skal det gerne vise ens rigtige kurver og former.