Portræt - Sandra Schjødt

Sceneavantgarde – Tekstforfatning af Sandra Schjødt

Navnet Sceneavantgarde er inspireret fra den oprindelige franske betydning af avantgarde – Avant, der betyder den i fronten og garde, vogteren eller den militære fortrop.

Og lige så af den nye fortolkning af ordet, hvor udtrykket avantgarde er blevet forbundet med kunstmalere, musikere, forfatter, modeskabere og andre kunstnere, der eksperimenterer med avancerede ideer (altså tør stå i fronten) og hvis kunstform er nytænkende, nyskabende og ofte før sin tid. 

Heraf blev Sceneavantgarde skabt i 2016, som en scene for de, der tør stå i fronten. 

En scene, som begyndte med en dansk modeskribent bag.

Dette blev mit webside, min portefølje, der repræsenterede mit arbejde fra mere end et årti.
Fra publicerede tekster til artikler og fotoserier.
Og fra begyndelsen var flere artikler og fotoserier uløseligt forbundet med verdens- og modehistorien.

Siden har Sceneavantgarde gennemgået en transformation, hvor min tid som modeskribent er blevet forenet med min passion indenfor vinens verden og min umættelige trang til at lege med ord, skrive og fortælle historier.

Min erfaring, uddannelse og passion
Jeg har arbejdet som freelance skribent knap 14 år, hvor jeg har portrætteret både dame- og herremode, i artikler eller fotoserier, udgivet i flere online magasiner – også internationalt. 

Min baggrund som faglært tjener har skabt et drive og med tiden en dyb forståelse og viden indenfor vinens verden, der har udfoldet sig, og er blevet forenet med skribenten.

Sceneavantgarde er nu blevet mit bindeled mellem disse to verdener, hvor tekstforfatningen vil fylde mest, men min nørdede viden indenfor mode og historie, samt vin og mad, vil repræsentere mit speciale. 

Skal jeg iscenesætte din virksomhed online? Så ræk ud til mig.

Jeg leverer tekstforfatning i form af:

  • Tekster til dit webside/shop, der både indeholder viden, historie og samtidig styrker din troværdighed, samt SEO, der får dig op på Google og skaber trafik på din hjemmeside
  • Skabelse, udforming eller optimering af SEO-tekster
  • Produktbeskrivelser
  • Brandtekster
  • Tekster til landingssider
  • Tekster og manuskripter til Sociale Medier – Facebook, Instagram & Tik Tok opslag eller stories/reels
  • Artikler
  • Reklamer, kampagner og nyhedsbreve

Se uddybelse af tekstforfatning jeg tilbyder her!

Alle vil de være centret om din virksomhed, dit brand og dine ønsker til hvordan du vil præsentere dine produkter. 

Jeg står for en personlig og tilpasset tilgang til dig som kunde. Her er ingen metervarer eller standardløsninger. Alle tekster er individuelle og lavet kun for dig og dit produkt.

Jeg bistår foruden også med rådgivning inden for samme, hvor der er en 1/1 sparring. 

Copyright
Mit arbejde såvel som dit er beskyttet af ophavsret og jeg håber du respekterer dette. Hvis du føler dig krænket på grund af din ophavsret, bedes du kontakte mig, så fjerner jeg enhver krænkelse af ophavsretten.