Jeg leverer tekstforfatning i form af:

Tekster til din webside, hjemmeside og/eller webshop, der både indeholder viden, historie og samtidig styrker din troværdighed, samt SEO, der får dig op på Google og skaber trafik på din hjemmeside.

 • Skabelse, udforming og/eller optimering af SEO-tekster
  – Jeg skaber gerne helt nye tekster til en helt ny hjemmeside eller en hjemmeside, der mangler SEO-tekser, såvel som at jeg blot tilføjer SEO til allerede eksisterende tekster.
 • Produktbeskrivelser
  – Beskrivelser af de produkter du sælger/tilbyder, der også skaber SEO.
  Dine produktbeskrivelser skal som udgangspunkt “beskrive dine produkter” – det kan, skal og bør gøres med SEO for øje også!
 • Brandtekster
  – Tekster om dig, din virksomheds historie/brand, samt de brands/mærker du repræsenterer
  Disse tekster afspejler dig, dit brand og skaber troværdighed omkring samme, samt de brands/mærker du repræsenterer.
  Og sådanne tekster er også SEO tekster.
 • Tekster til landingssider
  – Landingssider er grundlæggende hver eneste side på din hjemmeside/webshop og hver af disse sider har brug for tekst og SEO tekst! Beskrivende tekster, der indeholder SEO.
 • Tekster og manuskripter til Sociale Medier – Facebook, Instagram & Tik Tok opslag eller stories/reels
  – Her ligger stadig SEO i teksterne, men der kan også skabes mere SEO ved små detaljer.
  Jeg skriver gerne tekster/manuskripter til dine opslag på sociale medier, læser korrektur på dem og/eller bidrager med sparring/ideer.
 • Tekster til reklamer, kampagner og nyhedsbreve
  – Jeg skriver gerne eller blot bistår med korrekturlæsning og/eller sparring og ideer til dine reklamer , kampagner og nyhedsbreve.

  Alle vil de være centret om din virksomhed, dit brand og dine ønsker til hvordan du vil præsentere dine produkter.

  Jeg står for en personlig og tilpasset tilgang til dig som kunde. Her er ingen metervarer eller standardløsninger. Alle tekster er individuelle og lavet kun for dig og dit produkt.

  Jeg bistår foruden også med rådgivning inden for samme, hvor der er en 1/1 sparring.
 • Pakkeløsning – Fast aftale
  – Jeg tilbyder en fast pakkeløsning/aftale af:

  SEO til din virksomhed, hvor jeg løbende optimerer og opdaterer din SEO på hjemmeside/webshop og sociale medier, herunder sponsoreret indlæg mm.

  Mindre vedligeholdelse af dine hjemmeside/webshop i form af små grafiske justeringer, tilføjelse af produkter, produkttekster, SEO, SEO tekster og artikler.

Hvad er SEO?
SEO og SEO tekster, er et eller andet sted “den skjulte magi”, der får dig frem på Google og skaber aktivitet på din hjemmeside/webshop.

SEO tekster og SEO, kan skabes og udformes på utallige måder og kommer i mange afskygninger.
Dermed sagt: SEO, og hvad SEO er for dig og din hjemmeside, webside og/eller webshop, er altid individuelt og afspejler den verden du bevæger dig i. Din SEO, vil helt sikkert inkluderer flere af ovenstående eksempler, men hvordan og hvor intenst, er individuelt, da det afspejler din virksomhedsprofil.