You are currently viewing Copenhagen Fashion Week: Kopenhagen Fur AW14
Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week: Kopenhagen Fur AW14

– Seks forskellige designere med hver deres eventyrlige fortælling om efterårets pelstrends

Kopenhagen Fur slog dørene op til et vaskeægte vintereventyr af et show under Københavns modeuge.

Her fremviste de en sammenhængende AW14 kollektion under navnet “East West Fusion”. Kollektionen var baseret på seks forskellige designeres bud på en efterår- og vinterkollektion, hvor pels i alle afskygninger var i fokus, og hvor hver enkelt af de seks designere præsenterede hvert deres eventyrlige bud på pelsmoden i den kommende sæson.

Den første af de fremviste kollektioner var designet af danske Anne Sofie Madsen, hvis velkendte kendetegn, læder, transparente, bare detaljer og oversized ærmer eller overdele, tydeligt prægede hendes bud på Kopenhagen Furs AW14 kollektion, og som samtidig skabte en rå og nutidig skildring, der ledte tankerne hen på H.C Andersens eventyr om den pelsklædte snedronning.

Sidste af del af Kopenhagen Furs show bestod af danske Freya Dalsjös bud på en pelsrig efterår- og vinterkollektion. Her var fokus på pels i form af lange frakker i flere forskellige farve- og mønsterkombinationer, en enkelt oversized version og en snehvid pelshue i rene og feminine linjer.

  • Original i fuld længde udgivet d. 31 Januar 2014 på www.aniston.dk