You are currently viewing Tendens 2013: Pyjamaslooket
Foto fra: Look fra danske Bruuns Bazaars AW13 kollektion - Pressefoto: www.copenhagenfashionweek.com

Tendens 2013: Pyjamaslooket

 Looket, som skaber en forestilling om søde drømme!

Pyjamastendensen har været undervejs længe, og flere designere såvel som fashionistaer har længe pustet til ilden. I forårs- og sommersæsonen så vi endelig små glimt at tendensen, som skaber illusioner om søde drømme, og i denne sæson for vi mere end bare glimt.

Pyjamastendensen er nemlig nu en fast og dominerende tendens i modebilledet, og den spiller ind vidt og bredt. Fra minimalistisk med små aner af at være iført en rigtig pyjamas, til det gennemført pyjamasinspirerede, hvor over- og underdel er løse, lette, stilede og gerne mønstrede på samme tid. Det gennemførte pyjamaslook kan i øvrigt  have både herreinspirerede, androgyne (kønsløse) eller feminine undertoner.

Det, som skaber hele pyjamaseffekten, er som grundregel det løse og lette oversized look, som ofte også illustrerer den originale pyjamas. Om materialet så er silke, bomuld eller sweats, og selve looket er i iøjnefaldende farver og mønster, eller om (nat-) skjorten er skiftet ud med en top eller sweatshirt eller mønstrene ikke er helt ens, spiller ikke den store rolle. Bare over- og underdel er løse og skaber illusionen om et rigtigt pyjamassæt!

  • Original i fuld længde udgivet d. 1 Oktober 2013 på www.aniston.dk
  • Foto fra: Look fra danske Bruuns Bazaars AW13 kollektion – Pressefoto: www.copenhagenfashionweek.com