You are currently viewing NØRGAARD (PAA STRØGET)
Pressefoto Mads Nørgaard Copenhagen

NØRGAARD (PAA STRØGET)

 Nørgaard skaber samlet modehus

Det begyndte med en lille og fin modeforretning på adressen Amagertorv 13 og endte med et stort dansk modehus på selvsamme adresse.

Det begyndte med Nørgaard Paa Strøget.

Nørgaard Paa Strøget
Den legendariske modeforretning Nørgaard Paa Strøget så første gang dagens lys i 1958, hvor købmanden Jørgen Nørgaard overtog lejemålet af huset i Amagertorv 13 efter sin far Mathias M. Nørgaard,

Mads Nørgaard Copenhagen
I 1986 bliver den tredje Nørgaard-generation i modebranchen en realitet, da Jørgen Nørgaards søn Mads Nørgaard åbnede dørene for sin butik.

I oktober 1986 kom hans første kollektion (Mads Nørgaard Copenhagen) også til verden. Mads Nørgaards første kollektionen var dog udelukkende er herrekollektion, som var skabt ud fra det, han mente manglede i andre kollektioner og i modeverdenen generelt. Og ti år senere (i 1996) kom kvinde-og børnetøjskollektionen til verden og med hver fire kollektioner om året (sommer, efterår, vinter, forår).

Sidenhen er Mads Nørgaard Copenhagen nået ud til resten af verden (i 2001).

Han skabte både “Christiania Trilogien” (2005-2006), “Speak Up Trilogien” (2007 – hvor modefilmen “The Copenhagen Experience” også kom til live), lancerede undertøj for mænd i 100% økologisk bomuld, ICELAND-strikken, der kunne holde varm nord for polarcirklen og udødeliggjorde de legendariske Nørgaard striber.

Nørgaard butikkerne under et og samme tag og et nyt samarbejde med svenske Acne
Den 1. november 2012 tog Mads Nørgaard skridtet til en ny epoke.

Mads Nørgaard slog dørene op for et nyt, samlet modehus på Amagertorv 13 og lancerede samtidig et samarbejdet med svenske Acne.

Nørgaard Paa Strøget og Mads Nørgaard Copenhagen er således nu blevet til ét modehus under navnet Nørgaard.

Den legendariske Nørgaard Paa Strøget ligger altså stadig på adressen Amagertorv 13, som den har gjort i mere end 50 år og vil stadig fungere som multibrand store med mærker som Acne, Wood Wood, Henrik Vibskov, Stine Goya og Nørgaard Paa Strøget.

Butikken Mads Nørgaard Copenhagen vil fungere som hidtil med Mads Nørgaards herrekollektion som fundament men udvides med en ny afdeling dedikeret til mærkets pigekollektion.

Begge er nu ejet Mads Nørgaard (manden bag mærket Mads Nørgaard Copenhagen) og forenet i et modehus med to selvstændige butikker undet ét og samme tag.

  • Original i fuld længde udgivet d. 22 November 2012 på www.aniston.dk
  • Pressefoto Mads Nørgaard Copenhagen