You are currently viewing SOULLANDs bud på SS kollektionen 2012
Soulland SS12 - Foto: Sandra Schjødt

SOULLANDs bud på SS kollektionen 2012

SOULLANDs bud på næste forår/sommer sæsons mode.

Dansk herretøjsmærke (grundlagt 2002), med rødder i traditionelt skandinavisk håndværk.

Det danske mærke SOULLAND, tror på ren britisk elegance, i alt sin enkelthed, men også kombineret med mærkets udgangspunkt, traditionelt skandinavisk håndværk og streetwear.

Britisk gentlemans item  – kombineret med SOULLANDS udgangspunkt 
Den britiske eller Charlie Chaplin –inspirerede accessories fra forår/sommer kollektionen anno 2011. Bowler hatten og Trilby hatten med den oprindelige britiske inspiration og elegance. En tilbagevendende klassiker først fra 1800-1900 tallets London også fra sidste og forrige sæson. Et status eller gentleman symbol fra den elegante britiske fortid, anno 2011-2012. Stramt, sofistikeret og alligevel så afslappet og elegant!

Velkendt britisk design kombineret med SOULLAND streetwear – Cap (kasketten)!

Et originalt dansk/skandinavisk design, hvor britisk elegance bliver forenet med det mere afslappede og skandinaviske streetwear look. Enkelt, britisk, skandinavisk og streetwear agtigt på samme tid.

Caps og streetwear ånden, har altid været et univers for sig selv, men denne kombination af den elegante britiske og dansk/skandinaviske streetwear verden, er alligevel en modebilledet ikke kunne undvære. Britiske gentleman items er i sig selv et godt bud på en længerevarende tendens og det samme er kombinationen med det afslappede dansk/skandinaviske look!
Soulland SS12
Soulland SS12 – Foto: Sandra Schjødt
Soulland SS12
Soulland SS12 – Foto: Sandra Schjødt