You are currently viewing Copenhagen Fashion Week: Ole Yde
Ole Yde SS12

Copenhagen Fashion Week: Ole Yde

SS12 kollektion af den danske designer med ubeskrivelig sans for skønhed, ynde og feminint design

Ole Yde bød ved modeugen i København på en Spring-/Summer-kollektion 2012, der var uden specifikke referencer til et tema, personer eller perioder. Kollektionen var vare moderne, feminin og klassisk elegance.

I Klassisk Moderne Møbelkunsts lokaler i Bredgade havde den danske Haute Couture-designer Ole Yde åbnet dørene til en feminin og elegant verden og dermed begyndte et nyt kapitel i eventyret – Ole Ydes Spring-/Summer-kollektion 2012.

Det elegante show
Til tonerne af levende pianomusik var den traditionelle catwalk skiftet ud med møbelkunst og modeller, der var elegant placeret på hvide podier (hver og en med navn og beskrivelse).

En kollektion uden specifikke referencer
Ole Yde bød på denne måde på en Spring-/Summer-kollektionen, der, trods de manglende referencer til temaer, personer eller perioder, sagtens kunne være inspireret af de forrige århundreders håndværk og feminine design – tilsat en smule fransk elegance anno 1900-tallet.

En feminin og poetisk kollektion med klassisk Ole Yde-signatur og detaljer bestående af sløjfer, blonder, broderi og flæser.

Kollektionen bød desuden på ladylike items som sensuelle blondecorsager, transparente overdele, plisserede skørter, og iøjefaldende halskraver. Rene og skarpe silhuetter, som skaber en kombination af enkelthed, ultimativ luksus og forfinelse var desuden bestanddele i kollektionen.

Ole Yde SS12
Ole Yde SS12 – Foto: Sandra Schjødt
Ole Yde SS12
Ole Yde SS12 – Foto: Sandra Schjødt