You are currently viewing Et moderigtigt eventyr
Foto: http://www.yde-copenhagen.com/collection.html.

Et moderigtigt eventyr

En moderigtig fortælling så eventyrlig, at ord som, der var engang og prinsessen og det halve kongerige forlader fiktionens verden og træder ind i vores tid, vores virkelighed.

Hele vores verden er skabt og bygget op omkring historier, myter og fortællinger. Og selv her er modeverdenen ingen undtagelse.

Enhver modeskaber, hver eneste mærke og hver eneste detalje i modens verden har skabt hver deres historie. En historie eller fortælling, om skabelsen af noget smukt og unikt.

Fortællinger, som hver og en har sat deres personlige og unikke præg på moden og hele universet omkring.

Fortællinger om en rejse, en rejse i eventyrets land. En af disse fortælling er så eventyrlig, at ord som, der var engang og prinsessen og det halve kongerige forlader fiktionens verden og træder ind i vores tid, vores virkelighed. Denne eventyrlige fortælling handler om en danske modeskaber, som har vagt eventyr til live.

En dansk modeskaber, med sans for tradition, mode, design og eventyr. En ubeskrivelig unik og smuk kombination, skabt i vor tid.

Året var 2005 hvor modeskaberen Ole Yde skabte den første af hans eventyrlige prinsesse kollektioner og dermed gjorde eventyret virkeligt.

Overdådige prinsesse kjoler, som enhver kvinde (med en indre prinsesse), drømmer om at eje. Fra eventyrlige kreationer, til 1900-tallets Haute Couture inspireret ladylike.