You are currently viewing Inspiration til festivallooket
Foto: http://lookbook.nu/look/2321561-Wwjfrse-Bracelets-Gina-Tricot-Ring-Spain-H&M

Inspiration til festivallooket

Det klassiske festivallook, hippie-looket, det tendensinspirerede og det helt spektakulære

Festivalsæsonen med udendørskoncerter, kolde fadøl, dans i gummistøvler og personlig festivalpåklædning er med sidste uges Distortion 2013 officielt skudt i gang.

Snart kommer turen til Northside, så Roskilde, Skanderborg Festival og alle de udenlandske og danske festivaller.

Tiden er dermed inde til at droppe hårbørsten og stiletterne for en stund og finde de klassiske, uundværlige og spektakulære festivalelementer frem fra gemmerne eller erhverve sig nogle nye.

Det vigtigste er, som altid, en god og solid basisgarderobe, og her er festival-delen med de klassiske og uundværlige festivalitems ingen undtagelse!

Også selvom der, i modsætning til moden uden for festivalpladserne, ikke er nogen stilmæssige regler, og mulighederne for at være kreativ eller dyrke en stil er mange.

Lad dig inspirere af det klassiske og impulsprægede festivallook, hippie-looket, eller kombiner festivallooket med sæsonens tendenser såsom Hatten, der skygger for solen, 1970’ernes punkmode anno 2013 eller den 90’erinspirerede top med kig til maven, de sportsinspirerede elementer, Denim&Denim-looket eller elementer fra det grafiske univers!

  • Original i fuld længde udgivet d. 10 Juni 2013 på www.aniston.dk
  • Foto: http://lookbook.nu/look/2321561-Wwjfrse-Bracelets-Gina-Tricot-Ring-Spain-H&M