You are currently viewing Copenhagen Fashion Week: Stine Ladefoged
Copenhagen Fashion Week

Copenhagen Fashion Week: Stine Ladefoged

– Fin og feminin SS14-kollektion med monokrome og futuristiske elementer

Vores sidste dag under modeugen bød fra morgenstunden på et både inspirerende og overraskende show hos designeren Stine Ladefoged på Københavns Rådhus.

Her blev vi præsenteret for en yderst fin og feminin forårs- og sommer 2014 kollektion med en blanding af klassiske Stine Ladefoged-linjer og -materialer med monokrome, futuristiske og uniformsinspirerede undertoner.

Det futuristiske og monokrome havde den danske designer illustreret i sort/hvide-kombinationer, grafiske mønstre og skulpturelle detaljer ved bl.a. hofter og på ærmer samt gennem flere imponerende one-pieces i strik – alt sammen akkompagneret af dyster musik og en del nøgen hud.

I “Maschinenmensch”-kollektionen, som Stine Ladefoged har kaldt den kommende kollektion, havde der desuden sneget sig små uniformselementer ind sammen med de voluminøse skulder, små lommer med kig til huden, guld, metallic og læder, samt voluminøse kraver og armbånd.

Til sammen en kollektion, der leder tankerne hen på en science fiction-genren eller på Tomb Raider-universet, hvor der skal være plads til patron-hylstre på hofter, lår og skuldre.

 

Stine Ladefoged SS14
Copenhagen Fashion Week

 

  • Original i fuld længde udgivet d. 11 August 2013 på www.aniston.dk
  • Foto: Copenhagen Fashion Week